Публікації

Показано дописи з вересень, 2024

"Пожежна безпека"

Зображення
  У зв’язку із збільшенням кількісті пожеж у природних екосистемах із здобувачами освіти 9-А класу Андріївського ліцею №1 Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області, була проведена профілактична бесіда на тему «Пожежна безпека» Мета бесіди узагальнити та систематизувати знання здобувачів освіти про причини виникнення пожеж, заходи пожежної безпеки, правильної поведінки в разі пожежі; розвивати здоров’язбережувальну компетентність , бережливе ставлення до навколишнього середовища ,пам’ять, логічне мислення, увагу;  виховувати дисциплінованість, відповідальність, уміння працювати самостійно і в колективі, культуру мови, позитивну мотивацію.

Лекція «ПРОФІЛАКТИКА ПЕДІКУЛЬОЗУ»

Зображення
  З метою запобігання поширенню педикульозу, а також виявлення його вогнищ із здобувачами освіти 9-А класу Андріївського ліцею №1 Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області, в умовах дистанційного навчання 17 вересня 2024 року була проведена профілактична лекція на тему «ПРОФІЛАКТИКА ПЕДІКУЛЬОЗУ»

«Безпека на дорозі- безпека життя»

Зображення
  13 вересня із здобувачами освіти 9-А класу Андріївського ліцею №1 Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області, була проведена Виховна година на тему: «Безпека на дорозі- безпека життя» Мета: Інформаційно-просвітницька робота серед учнів старших класів направлена на формування моделі безпечної поведінки та позитивного ставлення до вимог безпеки  учасників дорожнього руху, на вироблення культури управління транспортними засобами. Розширення знань про причини небезпечних ситуацій на дорогах за для  поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху. Закріпити знання учнів про  правила пішоходів,  закріпити знання учнів про правила дорожнього руху зі сторони пішохода, а також зі сторони водія. Поглибити та закріпити знання про безпеку руху велосипедиста/мотоцикліста , як основного виду транспорту підлітків. Зберегти знання про дорожні знаки; продовжити формування уяви школярів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам. Закріпити навички

«Ми — Майбутнє».

Зображення
  06 вересня 2024 року із здобувачами освіти був проведений єдиний урок «Ми — Майбутнє». На цьому уроці був організован перегляд і обговорення документального фільму про п’ятьох українських підлітків та їхніх наставників. У стрічці підлітки розповідають свої історії проживання повномасштабної війни та ідеї – як вони вже сьогодні долучаються до розвитку та відбудови України. https://www.youtube.com/watch?v=1Q1WLEhg_2k Метою єдиного уроку було через рефлексію кінофільму спонукати молодь до впровадження ініціатив для розвитку своєї громади та України в цілому.

Батьківські збори

Зображення
05 вересня 2024 року                               в Андріївському ліцеї №1 Донецької  селищної ради Ізюмського району Харківської області, були проведені батьківські збори з батьками здобувачів освіти 9-А класу.                          Питання, які розглядались :       - Вимоги під час дистанційного навчання.       - Відвідування уроків.       - ДПА.       - "Безпека найголовніше!" ( дії під час повітряной тривоги, мінна та пожежна безпеки, час дії комендантської години на теріторії ОТГ,правила дорожнього руху).        - " В Україні ми народилися!" ( спілкування рідною мовою).             

Перший урок 2024-2025 навчального року «Перемагає той, хто пам’ятає».

Зображення
 02 вересня 2024 року із здобувачами освіти 9-А класу, Андріївського ліцею Донецької селищної ради, був проведений перший урок. Перший урок 2024-2025 навчального року «Перемагає той, хто пам’ятає». Мета: сформувати уявлення в учнів про те, яким чином ми можемо пам’ятати жертв війни росії проти України і як ми можемо формувати культуру співчуття до осіб, що втратили кого-небудь. Завдання: — спонукати учнів до осмислення важливості формування культури пам`яті та культури співчуття в умовах війни; — формувати навички самостійного опрацювання матеріалів, командної роботи та презентації напрацювань; — ознайомити учнів з світовим досвідом вшанування пам`яті; — заохотити учнів до напрацювань варіантів меморіалізації в українських реаліях; — змотивувати учнів до осмислення власного досвіду, широкого обміну думками, ідеями; — спонукати учнів до ініціювання та свідомої участі у заходах пам`яті жертв війни росії проти України.